On-site

En On-Site gruppe er en psykodrama helgegruppe ledet av avgangs-studenter ved MI under direkte supervisjon av kvalifisert hovedlærer. Å delta på en On Site gruppe gir deg en fin anledning til å bli kjent med metoden og få et innblikk i hvordan en utdanner seg i psyko-drama. Men den viktigste motivasjonen for og delta er som regel et ønske om å arbeide med seg selv og egne livstemaer.

 

Psykodrama er en kreativ metode som kan brukes til og utforske sine egne ressurser og livs­erfaringer innenfor en trygg og konfidensiell ramme. Prosessen er ikke prestasjonsorientert og du velger selv hva du vil arbeide med.

 

På On Site følges gruppens prosess på vanlig måte og hovedlærer har det terapeutiske ansvaret, mens avgangsstudenter leder øvelser og psykodramaarbeid. Gruppen består av 5-12 deltagere hvor noen har vært med på psykodramagruppe før. For andre er det kanskje første gang. I tillegg er det 2-4 avgangsstudenter.

Pris for deltagelse på en On-Site helg er: kr. 1 900,-. Sted: Se hver enkelt on-site

Fredag kl 18-21.00, Lørdag kl 10 – 17 og Søndag kl 10 –16 ( Ordinære tider)

 

Ingen On Site for Våren 2015 :

Ansvarlig lærer Gerd Nerdal Moen.

Psykodramaregissør C.P. Bak­grunn som diplomøkonom med videreutdanning i org.psykologi og ledelse. I tillegg har hun sp­esialisering i arbeid med drøm­mer, spiritualitet og kreativitet og utdanning i psykisk massasje. Adm.leder, lærer og veileder ved MI.

Sted: Skippergt. 9. 0152 Oslo (Gangavstand fra Oslo S)

Påmelding til leder: Gerd Nerdal Moen tlf. 40 47 32 18 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Ansvarlig lærer Arne Husjord.

Han har arbeidet som terapeut med individer og grupper i 15 år. Henrik Ibsen, Alf Prøysen og sirkus er noen av hans inspirasjonskilder som terapeut. Han tror på sunt vett og det gode i mennesket

Sted :  Skippergt. 9 , 0152 Oslo (Gangavstand fra Oslo S).

Påmelding til lærer på tlf: 982 13 192 (Helst via tekstmelding.)

 

 

Ansvarlig lærer Eduardo Verdú. ( Har ikke On Site i vår)

Eduardo underviser både på grunnutdanningene, lederutdanningene og regissørutdanningen. Han er også veileder for studenter på høyere nivå.

Driver "Psykodramascenen" i Oslo hvor han har i flere år drevet grupper, monodrama og parterapi samt kursing for næringslivet.

Sted: Skippergt. 9, 0152 Oslo (Gangavstand fra Oslo S)

Påmelding til leder tlf. 92 89 05 10 eller E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.