Monodrama

Monodrama er en betegnelse på psykodrama når metoden blir brukt i individuelle sesjoner. Monodrama kan egne seg for deg som ønsker en myk introduksjon til metoden, eller som ønsker å arbeide med dine temaer i enerom. Følgende erfarne psykodramaterapeuter tilknyttet Moreno Instituttet tilbyr monodrama. Alle holder til på Morenohuset i Skippergt.9. (Gangavstand fra Oslo S)

Ta kontakt med hver enkelt terapeut direkte for mer informasjon og timeavtale:

Arne Husjord, Psykodramaregissør, T.E.P.

Arne Husjord underviser på grunnutdanningen og lederutdanningen og han veileder lederstudenter.

Driver enkeltpersonsforetaket  "Dramakonsulenten" hvor han i flere år har drevet med monodrama, gruppeterapi, motivasjonskurs. Har bakgrunn fra arbeid i barnevern, videregående skole, teater og som lærer for musikkterapistudenter ved Norges Musikkhøyskole. Har spesialkompetanse på somatikk og arbeid med kropp som innfallsvinkel til psykodrama.

Telefon: 98213192   E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Carina Holandsli, Psykodramaregissør T.E.P.

Privat terapipraksis på heltid siden 1999. Mange års erfaring fra arbeid med avhengighet og medavhengighet bl.a. gjennom fast engasjement på statlig rusklinikk i over tolv år og utvikling av ReCode, et eget kurskonsept for behandling av medavhengighet og Voksent-barn-tematikk. Spesialisering i relasjonstraumer/overgrep. Studentveileder ved MI fra 2010 og hovedlærer fra 2012. Tilbyr monodrama, veiledning, parterapi, foredrag, grupper og familierådgiving.

 

Pris: 50 minutter: kr 750,-. 1 time og 15 minutter: kr 900,-. 1 time og 50 minutter: kr 1.350,-. Parterapi: 1 time og 30 minutter: 1.100,-.

For mer informasjon:

Chironsenteret

Tlf: 984 77950   E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Eduardo Verdu, Psykodramaregissør T.E.P.

Eduardo underviser både på grunnutdanningene, lederutdanningene og regissørutdanningen. Han er også veileder for studenter på høyere nivå.Driver "Psykodramascenen" i Oslo hvor han har i flere år drevet grupper, monodrama og parterapi samt kursing for næringslivet.

Telefon: 92 89 05 10   E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Gerd Nerdal Moen, psykodramaregissør C.P.

Bakgrunn som diplomøkonom med videreutdanning i org.psykologi og ledelse. I tillegg har hun spesialisering i arbeid med drømmer, spiritualitet og kreativitet og utdanning i psykisk massasje. Adm.leder, lærer og veileder ved MI. Tilbyr monodrama, grupper og benkebehandling. Driver foretaket Pamedo

Tlf: 40473218   E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.