Helgegrupper 2018. 

Alle gruppene ledes av erfarne psykodramatikere tilknyttet Moreno Instituttet.

Påmelding og informasjon direkte til den enkelte leder oppgitt i linken. Alle gruppene gir timer i egenterapi til psykodramautdanning. Les videre nedover siden. Gruppene er satt opp etter startdato.

 

 

 

********************

 

Psykoterapeut Marianne Natvig holder forskjellige typer kurs med psykodrama!

Les og følg med på hennes kurs på hjemmesiden  www.livsscenen.no

For info og kontakt : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller på mobil 415 06 852.

 

  

*********************

 

Kropp, stemme og psykodrama

 

Helgegruppe 3 helger i 2018
1. - 3. juni, 21. - 23. september, 2. - 4. november
Delta en, to eller tre helger, rabatt ved deltakelse alle helger
Gruppen ledes av Arne Husjord og Marianne Natvig

 

Praktisk informasjon:

Datoer:1.-3. juni, 21.-23. september, 2.-4. november

 • Tid:Fredag kl. 17-21, Lørdag kl.10.30-18, Søndag 10.30-18
 • Sted:Skippergata 9 i Oslo (MorenoHuset)
 • Pris: Kr. 2.500,- for en helg. Tre helger: 6000,-
 • Høyest antall deltakere er 8 personer per helg
 • Påmelding til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller til Arne Husjord: 982 13 192 eller Marianne Natvig på 415 06 852 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Helgegruppen gir mulighet til å utforske ressurser og livsutfordringer gjennom bevegelse, stemmeuttrykk og handling. Det blir fysiske økter med ledete øvelser med intensjon å varme opp kroppen, forløse spenninger og komme i kontakt med følelser. Det blir også økter med øvelser for stemme og pust med hensikt å varme opp og forløse stemmen. Arbeidet med kropp og stemme fungerer som oppvarming til psykodrama. På psykodramascenen får gruppedeltakere mulighet til å spille ut aktuelle livstemaer med mål om å tilegne seg større innsikt og utforske nye hensiktsmessige handlingsmuligheter.

 

Arne Husjord er terapeut for gruppen. Arne er psykodramatiker, teaterpedagog og skuespiller. Han har arbeidet med Moreniansk filosofi og metode i videregående skole, Pøbelprosjektet, Moreno Instituttet og Norges Musikkhøyskole i 25 år. Arne har spesialisert seg på arbeid med kropp og bevegelse som del av sin terapeutiske praksis og har arbeidet med disse metodene i 30 år.

 

Marianne Natviger co-terapeut og assistent i gruppen. Marianne er psykodramaterapeut, musikkviter og sanger. Marianne driver egen praksis hvor hun tilbyr individualterapi og gruppeterapi. Hun tilbyr også kurs, grupper og individuell veiledning i stemmearbeid og sang. For mer informasjon: www.livsscenen.no

 

Som holistisk terapeutisk metode er vi i psykodrama opptatt av hele mennesket hvor sammenhengen mellom kropp, sinn og sjel vies oppmerksomhet. Det har i mer tradisjonelle terapeutiske retninger ikke vært like stort fokus på kroppens betydning i vurdering og behandling av psykiske helseplager. Dette er i endring. Det er nå større enighet om at god psykisk helse og behandling av psykiske  helseplager fordrer et fokus på hele mennesket hvor også kroppens betydning vektlegges. Deltakelse i denne gruppen gir innsikt og egenerfaring i fysisk basert inngang til helsefremmende terapeutisk arbeid.

Gruppen egner seg både for deg som er godt kjent med psykodrama og deg som ikke har erfaring fra psykodrama fra før. Å delta i en psykodramagruppe gir anledning til å jobbe med livstemaer i en trygg og ivaretakende ramme. Du velger selv hva du vil ta fram og jobbe med i gruppen. Gruppen er taushetsbelagt. Å delta i en gruppe som følger hverandre over tid kan være fordypende og virkningsfullt.

Deltakelse en helg gir 20 timer terapeutisk egenerfaring (godkjent gruppeterapi for studenter ved MI og godkjent som egenerfaring ved opptak til studier ved MI). Om du deltar flere helger gir det tilsvarende flere antall timer egenterapi. Deltakelse i gruppen gir PFO timer for hovedmedlemmer av PIN/NFP.

 

Velkommen til alvor og lek!

Ta kontakt for mer informasjon og påmelding:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller direkte til:
Arne Husjord: 982 13 192
Marianne Natvig: 415 06 852 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 *********************

 

Interessert i psykodrama?

Velkommen til smakebitkurs!

 

Spill hovedrollen i eget liv!

Rollebytte som metode for perspektivutvidelse, økt empati

og bedre dialog

 

Velkommen til to dager med selvutvikling og innblikk i psykodrama

Helgekurs i Oslo 25.-26.august 2018

 

 

Vi inviterer alle som er interesserte i psykodrama eller psykodramautdanning til to dagers kurs.

Vi tar utgangspunkt i psykodramaets grunntanke om spontanitet som vår viktigste ressurs, og som en

evne vi kan øve opp. Samtidig tilbyr psykodrama en gjennomtenkt struktur og trygge rammer for

utforskning av vårt eget personlige potensiale. I løpet av de to dagene får du både mulighet til å

arbeide med egne og selvvalgte temaer. 

Les mer...

 

Praktiske opplysninger om forkurset:

Samlingen varer fra kl 10.00 - 18.00  og 10.00 - 18.00. 

Pris: kr 2.900.-

 • Forkurset er obligatorisk for alle som skal starte på psykodramautdanningenved Moreno Instituttet,
  men man må ikke starte på utdannelsen for å være deltaker.
 • Forkurset ledes av Arne Husjord og assistentlærer Siri Skar.
 • Påmelding til forkursene fortløpende. Har du interesse av dette, ta gjerne kontakt med MI !                  
                                                                  

 

*****************  

 

On-site

En On-Site gruppe er en psykodrama helgegruppe ledet av avgangs-studenter ved MI under direkte supervisjon av kvalifisert hovedlærer. Å delta på en On Site gruppe gir deg en fin anledning til å bli kjent med metoden og få et innblikk i hvordan en utdanner seg i psyko-drama. Men den viktigste motivasjonen for og delta er som regel et ønske om å arbeide med seg selv og egne livstemaer. Les mer...

*****************